• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Over ons

In onze winkel Boetiek Actuel te Torhout laten wij u graag kennismaken met de allernieuwste trends in stijlvolle dameskledij met klasse en een originele toets.
Wij profileren ons als een trendy maar betaalbare damesboetiek met een zeer ruim aanbod voor elke maat aan zowel Italiaanse, Spaanse, Franse en Belgische collecties.

Wekelijks wordt ons assortiment aangevuld om zo steeds alle nieuwe trends op de voet te kunnen volgen. 
Bij Actuel Boetiek stapt u tevreden buiten met een ensemble met couturelook zonder daarvoor diep in de buidel te moeten tasten. Uw outfit kan steeds aangevuld worden met passende accessoires zoals broeksriemen, juwelen, foulards ...

Actuel Boetiek is een zaak waar elke vrouw op zoek naar klasse zeker iets naar haar stijl zal vinden. Bij ons komen een goede service, kwaliteit en professioneel advies steeds op de eerste plaats.

Originaliteit staat bij ons centraal:

Wij kleden dames van maat 36 tot 46 in originele en modieuze outfits, steeds rekening houdend met uw specifieke persoonlijkheid en smaak. 
Door onze collecties voortdurend up-to-date te houden en verschillende stukken op vernieuwende manieren te combineren, bekomen wij voor elk van onze klanten een unieke en bijzondere look die betaalbaar blijft door duurdere items met minder dure stukken te combineren.

Nieuwsgierig? Kom dan gerust eens een kijkje nemen!